Beretning 2019

Formandens beretning 2019

Efter ekstraordinær generelforsamling den 15. januar 2019 overtog jeg formandsposten fra Line Biller Rosager-Lund.

Alle poster blev besat af nye bestyrelsesmedlemmer, Mia Straby Kasser og Benny Straby som ordinært medlem. Det er meget bøvlet at skifte alle poster ud og få adgang til alle systemer. Så der er gået en del tid med dette.

Koldvandsrør: I maj 2019 blev der afholdt ekstraordinær generelforsamling, da der er vedvarende problemer med vores fælles vandrør. Dog medførte det yderligere spørgsmål som skulle klarlægges og undersøges. Derfor kommer punktet på den ordinære generelforsamling i november.  

”Havemand”: Vores kontrakt med Roskildeejendoms service har vist at være sat for lavt. Prisen ville stige med 50 %, dette har gjort at vores kontrakt ikke er blevet forlænget efter den 01.08.19. Vi har betalt for græsslåning indtil vinter. Men når der skal indgås ny kontrakt, forventes at vi skal have et minimum ydelser for at holde omkostningerne nede. Se derfor forslag fra bestyrelsen om grønne arealer. Vi har haft en god dialog med Roskilde ejendomsservice, og har været glade for den service der er givet. Men forventer at hente tilbud på ny efter vores generelforsamling.  

Legehusudvalget: Bestyrelsen er ikke bekendt med nogle tiltag.

Haveudvalget: Bestyrelsen er ikke bekendt med nogle tiltag.

Vedtægter for Klovtofteparken: Tidligere bestyrelse har arbejdet med at få vedtægterne gjort tidssvarende, og de er blevet tinglyst den 14.05.19.

Disse vedtægter lægges ind på vores hjemmeside. Tusind tak for arbejdet.  

Fælles Kloak:

I februar havde den sidste række problemer i de første huse, det gjorde at der blev tilkaldt vvs og en slamsuger. Det har desværre også betydet gener inde i husene. Derfor er det vigtig at være opmærksom, så vi kan være på forkant inden det kommer ind i husene.

Formand

Janni J. Glyngø

  • Ordinær Generalforsamling

    21. marts 2021 kl 13:00 på parkeringspladsen

    Vi holder ordinær generalforsamling såfremt vejret er dårligt udskydes generalforsamling til april

    se:Indkaldsen

  • Seneste indlæg